Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمحمد حسینی گفت: ۶۰درصد وکلا دفتر وکلات شخصی ندارند و به صورت گروهی از یک دفتر استیجاری استفاده می‌کنند و درواقع مشکلات معیشتی دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ سیدمحمد حسینی در نشست خبری با اصحاب رسانه که ظهر امروز در سالن جلسات کانون وکلای قزوین برگزار شد با اشاره به شصت‌ونهمین سالروز استقلال کانون وکلا و هفته وکیل مدافع اظهار کرد: از اول تا هفتم اسفندماه هفته وکیل مدافع نامگذاری شده به طوری که در قانون اساسی یکی از مهمترین حقوق مردم نیز بحث احقاق حقوق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: نظارت بر وکلا باید به گونه‌ای باشد که مانع از احقاق حقوق مردم نشود و در حال حاضر هم دادسرای انتظامی، دادگاه انتظامی وکلا و دادگاه عالی انتظامی قضات به عنوان مراجع نظارتی بر وکلا هستند و این روند مطابق قانون برقرار است.
  رئیس کانون وکلای استان قزوین ادامه داد: اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران با انتخاب کانون‌های ۲۶گانه کشور تشکیل می‌شود که هدف آن انسجام بخشی و اتحاد کانون‌های وکلای مستقل کشور است.
  این مسئول عنوان کرد: یکی از مسائل مهم و دغدغه ما بحث طرح مجلس در رابطه با قرار گرفتن وکالت در حوزه کسب‌وکارهاست که اگر این طرح تصویب شود باعث حضور حداکثری افراد در این حیطه و کسانی که بهره کمی از دانش وکالت دارند نیز خواهد شد که به راحتی می‌توانند پروانه وکالت کسب کنند.

۵۰درصد از پرونده‌های ورودی به واحد صلح و سازش به سازش ختم می‌شود
  حسینی اذعان کرد: خوشبختانه با همکاری رسانه‌ها و مطالبه گری که صورت گرفت نیز اثرگذار بود و این طرح در شورای نگهبان تأیید نشد.
  وی عنوان کرد: اگر ما وکیل بی‌سواد داشته باشیم، حقوق مردم و جامعه که تنها دفاعشان وکلای شجاع است به مخاطره خواهد افتاد.
  رئیس کانون وکلای استان قزوین بیان کرد: در یک سال گذشته تلاش مستمری داشتیم تا فاصله کانون‌های وکلا با مردم کم شود چراکه هر چه مردم و وکلا در کنار هم قرار گیرند نیز آرامش مردم بیشتر خواهد شد.
  حسینی افزود: راه اندازی واحد صلح و سازش در کانون وکلا هم اطاله دادرسی و هم پرونده ورودی به مراجع قضایی را کاهش می‌دهد که سعی کردیم از ظرفیت وکلا و افراد با ظرفیت‌های اجتماعی و چهره‌هایی که مورد تایید و اعتماد مردم هستند برای فعالیت در این واحد استفاده کنیم.
  وی با بیان اینکه۵۰درصد از پرونده‌های ورودی به واحد صلح و سازش به سازش ختم می‌شود، گفت: ماهیانه ۳۰ پرونده در واحد صلح و سازش کانون وکلا تشکیل می‌شود که رسیدگی به این پرونده‌ها به صورت رایگان است.

  1300 نفر وکیل پایه یک و کارآموز عضو کانون وکلای قزوین هستند
  این مسئول عنوان کرد: در ماه ۱۲۰۰ نفر ساعت مشاوره حقوقی و ۱۰۰پرونده معاضدتی در کانون وکلا به صورت رایگان انجام می‌شود.
  رئیس کانون وکلای استان قزوین ادامه داد: در کانون وکلای استان قزوین 1300 نفر وکیل پایه یک و کارآموز عضو هستند که 40درصد این جمعیت را بانوان تشکیل می‌دهند.
  حسینی ابراز کرد: "وکیل مهربانی" از طرح‌هایی است که با همکاری کمیته امداد نیز هر وکیل سرپرستی یک الی دو یتیم را برعهده گرفت که توجه وکلا به قشر ضعیف را نشان می‌دهد.
  وی با اشاره به وضعیت معیشتی وکلا عنوان کرد: 60درصد وکلا دفتر وکلات شخصی ندارند و به صورت گروهی از یک دفتر استیجاری استفاده می‌کنند و درواقع مشکلات معیشتی دارند.
  این مسئول در پایان گفت: با هدف حمایت از وکلا نیز دفتر مذاکره در کانون وکلای قزوین افتتاح خواهد شد تا وکلایی که دفتر وکالت ندارند نیز بتوانند از این فضا برای جلسات خود استفاده کنند.
  انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: کانون وکلای استان قزوین واحد صلح و سازش کانون وکلا وکلای قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۱۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش از یک سریال نمایش خانگی شکایت کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، امید رضاوند مدیرکل حقوقی، املاک و معاضدت قضائی وزارت آموزش و پرورش از شکایت و اعلام جرم رسمی دفتر حقوقی و قضائی وزارت آموزش و پرورش علیه دست اندرکاران اصلی یکی از سریال‌های نمایش خانگی خبر داد.

رضاوند با اشاره به شأن و جایگاه رفیع و والای معلم در جامعه، اظهار کرد: علیرغم این مهم که معلّم به عنوان مهمترین و اصلی‌ترین رکن نظام تعلیم و تربیت، از نقش و جایگاه منحصر به فردی در جامعه برخوردار بوده و نقش وی در هدایت آینده‌سازان این جامعه غیرقابل انکار است، چندی پیش در یکی از سریال‌های نمایش خانگی نسبت به این قشر فرهیخته، توهین و اهانت و هتک حرمتی صورت گرفته که این رفتار ناشایست موجب جریحه‌دار شدن احساسات عمومی جامعه به ویژه فرهنگیان شده است.

مدیرکل دفتر حقوقی، املاک و حمایت قضائی با تاکید بر اینکه وزارت‌آموزش و پرورش اولین مدافع حقوق معلمان است و یکی از وظایف دفتر حقوقی و واحدهای حقوقی تابعه در سراسر کشور نیز معاضدت قضائی از جامعه یک میلیونی فرهنگیان است اعلام کرد: در جهت برخورد با این اقدام ناشایست و غیر اخلاقی نویسنده و کارگردان و عوامل سریال یاد شده، شکایت و اعلام جرم رسمی وزارت آموزش و پرورش به دادستان عمومی و انقلاب ارائه و توقف پخش سریال مورد اشاره و برخورد قانونی لازم تقاضا شده است.

کد خبر 6098033

دیگر خبرها

  • وکلا وظیفه سنگینی در حفظ جایگاه خود و وکالت دارند
  • ‌وکلا در راستای ایجاد صلح و سازش تلاش کنند
  • وکلا نقش مهمی در برقراری صلح و سازش دارند
  • ارائه خدمات بهداشتی و مراقبتی رایگان به بانوان آسیب پذیر در زاهدان
  • شوراهای اسلامی در احصاء مطالبات مردم و ارائه راهکار برای رفع چالش‌ها پیشگام باشند
  • اجاره سالن همایش، سمینار و کنفرانس در سلام حرفه ای + [مشاوره رایگان]
  • شکایت آموزش و پرورش از یک سریال نمایش خانگی
  • بهره مندی بیش از ۵ هزار نفر در البرز از مشاوره ژنتیک
  • شکایت آموزش و پرورش از یک سریال‌ نمایش خانگی
  • آموزش و پرورش از یک سریال نمایش خانگی شکایت کرد