Web Analytics Made Easy - Statcounter

طالبیان از ارایه مشاوره حقوقی و معاضدت قضایی رایگان در نمایشگاه دفاع مقدس خبر داد و گفت: ۸۰ درصد مراجعان برای استفاده از معاضدت قضایی رایگان و مشاوره حقوقی ابراز رضایت دارند.

محمدعلی طالبیان در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد غرفه معاضدت قضایی قوه قضاییه در نمایشگاه دفاع مقدس گفت: در غرفه معاضدت قضایی در نمایشگاه دفاع مقدس که در این غرفه ضمن ارایه دستاوردها در حوزه معاضدت قضایی در سراسر استان ها خدماتی را به عنوان مشاوره حقوقی رایگان و تخصیص وکیل معاضدتی رایگان برای مراجعان در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسئول معاضدت قضایی قوه قضاییه در سطح کشور ادامه داد: همه روزه همکاران وکلای بسیجی در غرفه حضور دارند و مراجعان با هر نوع مشکل و موضوعی می توانند از مشاوره های رایگان وکلای مرکز معاضدت قضایی استفاده کنند.

 

وی گفت: مراجعان اگر نیازمند وکیل رایگان برای مدتی داشته باشند، می توانند با پر کردن فرم مربوطه و بررسی شرایط در صورتی که واقعا نیازمند به این خدمت باشند اقدامات لازم برای در اختیار قرار دادن وکیل رایگان برای آنها انجام می شود.

 

وی در مورد مشاوره حقوقی برای مراجعان تصریح کرد: برای ارایه مشاوره به مراجعان شرایط خاصی وجود ندارد و هر فردی که مراجعه کند، می تواند از مشاوره حقوقی رایگان برخوردار شود اما با توجه به قوانین موجود برای داشتن وکیل معاضدتی که مخصوص افرادی است که در شرایط مالی خاصی قرار دارند و به نوعی بی بضاعت محسوب می شوند، باید بررسی اولیه صورت گیرد تا مشخص شود فردی که تقاضای وکیل دارد آیا شرایط وکیل معاضدتی رایگان را دارد تا بتواند از این خدمت استفاده کند.

 

وی گفت: ما با محدودیت وکیل مواجه هستیم و از طرفی تقاضاهای زیادی برای داشتن وکیل رایگان داریم. در معاضدت قضایی افرادی که تحت پوشش سازمان ها و نهادهایی مانند کمیته امداد امام (ره)، بنیاد شهید، بهزیستی و سایر نهادهای حمایتی و دارای شرایط خاص هستند، می توانند از این خدمت استفاده کنند که البته نیاز به ارایه نامه از سوی نهادهای مربوطه نیست و با تحقیقات اولیه می توانند از این خدمت بهره ببرند.

 

وی در مورد میزان بازخورد و تاثیرگذاری وکیل رایگان در حل مشکلات حقوقی مراجعان گفت: مجموعه معاضدتی مرکز وکلای بسیجی به عنوان بزرگترین مرکز معاضدتی در سطح کشور محسوب می شود. این حوزه در سطح کشور بی نظیر است اما در مورد میزان موفقیت وکلا در حل مشکلات مردم باید بگوییم که شعار وکلا در این مجموعه و ارایه خدمات به مردم این است که معاضدت را مجاهدت وکلا می دانند و با این شعار تلاش می کنند بدون هیچ چشمداشتی و فارغ از هر نوع حق الوکاله و قراردادهای مالی لبیکی را به این شعار بگویند و مجاهدانه در راه احقاق حق مردم گام بردارند.

 

وی گفت: وکلا در این مرکز معتقدند آنچه از آنها باقی می ماند، خدمات معاضدتی است که بدون هیچ چشمداشتی در این مرکز تلاش می کنند تا در راه مشکلات قضایی مردم گامی بردارند.

 

وی در مورد آمار رضایت مراجعان از معاضدت قضایی رایگان در این مرکز گفت: آمار بسیار ناچیزی وجود دارد که برخی از مراجعان دوباره بخواهند از معاضدت قضایی استفاده کنند و در مرحله اول مشکل قضایی آنها حل نشده باشد. در موارد اندکی هم که مشکلات قضایی آنها حل نشده است، با تدبیر و ارایه وکیل جدید و بررسی موضوع تلاش کردیم تا بتوانیم مشکلات حقوقی مردم را حل کنیم و با نظرسنجی هایی که صورت گرفته است، عموم مردم از معاضدت قضایی رایگان در این حوزه رضایت داشتند و در قریب به 80 درصد موارد استفاده از وکلای این مرکز منجر به صدور حکم به نفع معاضدت ها شده است.

 

طالبیان در مورد استمرار معاضدت قضایی رایگان گفت: در تمام واحدهای قضایی واحدی به نام ارشاد و معاضدت قضایی قرار دارد که همه روزه در ساعات اداری وکلای این مرکز در آنجا حضور داشته و هر کس که نیازمند به خدمات آنها داشته باشند را ارایه می دهند و اخیرا به دستور ریاست دستگاه قضا مشاوره های رایگان نیز از طریق شماره تماس 129 از سراسر کشور در اختیار هموطنان قرار دارد و وکلای این مرکز پاسخگوی مشکلات حقوقی و قضایی هموطنان هستند.

پایان پیام/34

منبع: شبستان

کلیدواژه: دوران دفاع مقدس هفته دفاع مقدس دفاع مقدس معاضدت قضایی رایگان نمایشگاه دفاع مقدس معاضدت قضایی مشاوره حقوقی وکیل رایگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۶۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت سند تحول قضایی از متقاضیان ورود به مشاغل حقوقی

سند تحول قضایی اتصال به درگاه ملی مجوزهای کشور برای صدور مجوز فعالیت شغلی در قوه قضاییه، سازمان‌ها و دستگاهاه‌های تابعه، را در دستور کار قرار داده است.

به گزارش ایسنا، یکی از عوامل نارضایتی متقاضیان دریافت مجوز در برخی مشاغل، روندهای غیرشفاف و سلیقه‌ای عمل کردن نهادهای اداری در فرایند صدور مجوز است. کاغذی و غیرالکترونیک بودن مراحل دریافت مجوز علاوه بر اینکه زمینه بروز فساد و تضییع حقوق متقاضیان را فراهم می‌کند؛ موجب کُندی مراحل هم می‌شود. فسادی که به دلیل ایجاد امکان کارشکنی برای نهادها رخ می‌دهد چرا که نهادهای مسئول می‌توانند شرایط دریافت مجوز را سخت‌تر از حدود قانونی کنند.

در همین راستا، می‌توان به تلاش مجلس شورای اسلامی در تصویب قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار اشاره کرد که طبق آن امکان انحصار و امضاهای طلایی برای صدور مجوز از بین رفت.

یکی از مهم‌ترین انحصارها متعلق به انحصار صدور مجوز وکالت است. بعد از آنکه قانون تسهیل با کسب و کار دانستن وکالت به انحصار آن پایان داد، سند جدید تحول و تعالی قوه قضاییه نیز با دستور کار قرار دادن متصل شدن مشاغل حقوقی مربوط به قوه قضاییه، سازمان‌ها و دستگاهاه‌های تابعه، به درگاه مجوز ملی، زمینه هر گونه انحصار و کار شکنی در صدور مجوز وکالت را از بین برد.

درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، سدی در برابر انحصار

با تصویب قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، نظام مجوزدهی کشور اصلاح شد و با تأسیس درگاه ملی مجوزهای کشور، پنجره واحد صدور مجوزهای کسب و کار ایجاد شد.

در این درگاه، مراجع صدور مجوز، شرایط دریافت مجوز را از قبل در درگاه بارگزاری می‌نمایند و نمی‌توانند مدارک و پول بیشتر از موارد مقرر شده در قوانین و مقررات، از متقاضی مطالبه نمایند. چنانچه به درخواست متقاضی در موعد مقرر قانونی پاسخ داده نشود، درگاه ملی مجوزهای کشور به صورت خودکار، مجوز را برای متقاضی صادر می‌کند.

قوه قضاییه نیز یکی از مهم‌ترین نهادهای کشور در حوزه صدور مجوزهای اشتغال برای متقاضیان آغاز به کار در مشاغل حقوقی است. وکالت، سردفتری و کارشناسی رسمی دادگستری از جمله مشاغلی هستند که نیازمند اخذ مجوزهای از قوه قضاییه و نهادهای تحت نظر این قوه نظیر نهادهای صنفی هستند. با تصویب طرح «تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها» و به موجب اجرایی شدن بند (پ) ماده (۱۳) این طرح، کلیه مراکز صدور مجوز از جمله نهادهای تحت نظر قوه قضاییه نظیر کانون‌های وکلای دادگستری و مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه، باید تمامی مراحل از جمله صدور، تمدید، ابطال و انتقال و... مجوز را باید به صورت الکترونیکی و در درگاه ملی مجوزهای کشور انجام دهند.

حمایت سند جدید تحول قضایی از متقاضیان ورود به مشاغل حقوقی

پیش از این، کانون‌های وکلای دادگستری علی‌رغم تکلیف قانونی صدور پروانه کارآموزی ظرف شش ماه از زمان برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، مکلف به صدور پروانه کارآموزی برای پذیرفته‌شدگان بودند، اما متأسفانه در موارد متعددی مشاهده می‌شود که علی‌رغم انقضای این مهلت قانونی، به بهانه‌های واهی، از صدور مجوز برای این افراد خودداری می‌کنند؛ به گونه‌ای که پذیرفته‌شدگان در اعتراض به ماه‌ها بلاتکلیفی، تجمعاتی را برگزار کردند.

حمایت از متقاضیان ورود به مشاغل حقوقی و لزوم تسریع فرآیندهای صدور مجوز موجب شده است که در سند تحول قضایی، برای ساماندهی سازوکارهای صدور مجوز، چاره‌اندیشی شود.

سند جدید تحول و تعالی قوه قضاییه، برای ساماندهی این امر راهکاری در نظر گرفته است (مأموریت پنجم، عامل دو، راهکار هفتم) طبق این راهکار، صدور، تمدید، ابطال، لغو و توسعه هر نوع اجازه الکترونیکی و غیرالکترونیکی و هر نوع سند یا استعلامی که برای شروع، ادامه، توسعه یا انحلال هرگونه فعالیت از سوی قوه قضاییه، سازمان‌ها و دستگاه‌های تابعه آن صادر می‌شود، باید منحصراً از درگاه ملی مجوزهای کشور و به صورت الکترونیک صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نگاه مولفین و نویسندگان دفاع مقدس عمق بیشتری پیدا کرده است
  • پیش نویس قانون مربوط به تغییر کاربری اراضی تدوین شد
  • مشاوره دارویی با تماس به سامانه ۱۹۰
  • حضور مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب
  • وکلا وظیفه سنگینی در حفظ جایگاه خود و وکالت دارند
  • وکلا نقش مهمی در برقراری صلح و سازش دارند
  • ارائه خدمات بهداشتی و مراقبتی رایگان به بانوان آسیب پذیر در زاهدان
  • حمایت سند تحول قضایی از متقاضیان ورود به مشاغل حقوقی
  • حق داشتن نماینده حقوقی برای تمام شرکت‌ها به رسمیت شناخته شد
  • اجاره سالن همایش، سمینار و کنفرانس در سلام حرفه ای + [مشاوره رایگان]